Lleida
-2 - 9° C (sol)
97% 26 km/h

23 febrer 2018

Se suspèn el judici a dos acusats de portar a Lleida dones de Veneçuela i obligar-les a prostituir-seUna de les víctimes, que és testimoni protegit, no apreciava amb claredat fotografies clau que se li mostraven per videoconferència


L'Audiència de Lleida ha decidit suspendre el judici que s'havia de celebrar aquest dimecres a un home i una dona acusats de portar enganyades a Lleida dones de Veneçuela i obligar-les a prostituir-se. Una de les víctimes, que va denunciar els fets i és testimoni protegit, declarava per videoconferència, a través d'un televisor col·locat d'esquenes a la sala per preservar la seva identitat.

La fiscalia ha iniciat el seu interrogatori mostrant unes fotografies a la dona acostant-les a la càmera però aquesta ha declarat que no apreciava amb claredat les imatges. El ministeri públic considera clau aquestes fotografies perquè presumptament apareix la víctima vivint al carrer, quan ella va denunciar que els acusats la tenien tancada en una casa. Per aquest motiu, la fiscalia ha demanat la suspensió de la vista i que li siguin mostrades les fotografies de manera que les pugui veure amb claredat. Les defenses dels acusats s'han adherit a la petició i el magistrat ha acceptat ajornar el judici per un altre dia.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: