Lleida
10 - 19° C (sol)
97% 26 km/h

21 gener 2018

Una nena de 4 anys mor ofegada a la piscina municipal de Ripoll durant una activitat escolar de natacióLa menor feia un curset amb altres alumnes de l'escola Pirineu de Campdevànol


Una nena de 4 anys ha mort ofegada aquest divendres a la piscina municipal de Ripoll durant una activitat escolar de natació. La menor, alumna de l'escola Pirineu de Campdevànol (Ripollès), feia un curset de natació amb altres nens de la seva classe. Cap a quarts de dotze, quan els monitors ja recollien, s'han adonat que la petita no era amb el grup i l'han vist surant a la piscina.

Els serveis d'emergència han rebut l'alerta a les 11.49 del matí i fins al lloc, situat al carrer Concepció Ducloux, s'han desplaçat Mossos d'Esquadra, Policia Local i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quan hi han arribat, però, no han pogut fer res per salvar la vida de la petita. S'ha obert una investigació per aclarir les causes de l'ofegament.

Cinc professors i quatre monitors es trobaven a la piscina de Ripoll quan la nena de 4 anys ha mort ofegada

Cinc professors i quatre monitors amb titulació de socorrisme es trobaven a la piscina de Ripoll en el moment en què una nena de quatre anys ha mort ofegada. Així ho han assegurat el delegat territorial d'Ensenyament, Josep Polanco, i l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, que ha explicat a més que hi havia dues persones de manteniment i diversos usuaris quan han tingut lloc el tràgic accident. De fet, alguns d'ells amb formació mèdica han col·laborat en els primers auxilis.

"Lamentablement, no sabem perquè, ningú s'ha adonat d'aquesta fatal circumstància. Ningú no ha vist res, ni sentits crits ni cap moviment d'aigua", ha detallat Munell. L'alcalde de Campdevànol, Joan Manso, ha anunciat que l'Ajuntament ha decretat tres dies de dol per la mort de la menor, que residia al municipi. Tant aquest Poble com Ripoll han suspès totes les activitats previstes per a aquest cap de setmana i les seves banderes onejaran a mitja pal. El departament d'Ensenyament està oferint suport psicològic al personal de l'escola Pirineu, on la nena cursava P4.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: