Lleida
18 - 34° C (sol)
97% 26 km/h

21 agost 2018

“Vaig veure el cotxe quan ja el teníem a sobre” manifesta un dels ciclistes ferits a SosesSegons els mossos, els va sorprendre la “fredor” del conductor, que diu que va marxar per “por”


“Vaig veure el cotxe quan ja el teníem a sobre”, va manifestar ahir durant el judici celebrat al jutjat penal número 1 de Lleida un dels dos ciclistes ferits en l’accident mortal en el que van perdre la vida dos companys seus en ser atropellats mortalment el 6 de setembre de 2015 a l’LP-7041, a Soses, per un jove de 23 anys, nascut al Perú i veí d’Aitona. A més, va afegir que “necessitàvem ajuda, però en cap moment vaig veure el conductor”, en relació a que el noi va marxar del lloc dels fets sense auxiliar els ciclistes.

Per la seva part, l’altre ciclista ferit va apuntar que “quan vaig aixecar la vista vaig veure el cotxe que estava en el sentit contrari. Vaig cridar “¡cuidado!” i el següent que recordo ja es donant una tombarella i al terra ferit”. Els dos van coincidir en dir que aquell dia hi havia bona visibilitat.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: