Lleida
14 - 24° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 maig 2018

Facebook instal·larà a la Torre Glòries un centre de control de 'fake news'Competence Call Center, que treballa per a la xarxa social, contractarà 500 persones a Barcelona amb aquest objectiu


La xarxa social Facebook controlarà part de les 'fake news' -notícies falses- que s'hi publiquen des de la Torre Glòries (antiga Torre Agbar) de Barcelona, tal com ha avançat el diari econòmic 'Cinco Días' i ha confirmat l'ACN. Ho farà a través de l'empresa de serveis europeus Competence Call Center (CCC), que ha llogat 9.000 metres quadrats distribuïts en 8 plantes de l'emblemàtic edifici dissenyat per l'arquitecte francès Jean Nouvel.

Segons el rotatiu, CCC contractarà 500 persones dedicades a vigilar i controlar continguts i notícies falses per a Facebook. Les oficines estaran operatives a partir de finals de mes. El 26 d'abril passat va transcendir que CCC havia llogat part de la Torre Glòries i aquest dilluns ha sortit a la llum que la companyia treballa per a l'empresa fundada per Mark Zuckerberg.

Tal com es pot veure a la seva pàgina web, Competence Call Center (CCC) està buscant entre altres per a Barcelona responsables de qualitat, recursos humans i d'operacions, així com community managers amb diversos idiomes, com català, castellà, francès, holandès, noruec, portuguès, danès o suec. La companyia aclareix que els 'community managers' hauran de revisar el contingut de xarxes socials.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: