Lleida
18 - 32° C (sol)
97% 26 km/h

19 setembre 2018

L'iPhone X encén la passió dels fans d'Apple a tot el mónEl i els bons resultats financers del seu exercici fiscal de 2017 coneguts ahir, porten Apple a superar, per primera vegada en la seva història, els 900.000 milions de dòlars (772.000 milions d'euros) de valoració borsària.


Deu anys després del llançament del primer iPhone, Apple conserva l'encís per seduir als seus fans i avui milers de persones a tot el món van fer cua durant hores davant les seves botigues per ser els primers a comprar el nou telèfon intel·ligent de la companyia, l'iPhone X.

Les botigues d'Apple a Ciutat de Mèxic, Madrid, Los Angeles, Tòquio, Moscou o Pequín van acollir els aficionats disposats a passar la nit a la intempèrie per emportar-se un iPhone X, un dispositiu d'elevat preu (999 dòlars als EUA i 1.159 euros a Espanya) i que, com a novetats més destacades, amplia la pantalla tàctil fins suprimir els marcs, elimina el botó d'inici i disposa de reconeixement facial.

A The Grove, un dels centres comercials més populars de Los Angeles, unes dues-centes persones armades amb cadires, mantes i cafè envoltaven a primera hora del dia una poma propera a la botiga d'Apple.

Mentre els operaris del recinte instal·laven ornaments nadalencs i Frank Sinatra sonava pels altaveus del centre comercial, els empleats d'Apple apuraven els últims minuts per netejar els vidres de l'establiment i perquè tot estigués impecable.

Els més hàbils van ser els qui tenien una reserva prèvia, que així van evitar fer cua i tenien garantit emportar-se un iPhone X ja que, a causa de la gran demanda i escassetat dels dispositius, Apple ja va advertir en dies previs que les unitats disponibles eren avui limitades.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: