Lleida
21 - 33° C (sol)
97% 26 km/h

16 juliol 2018

L'iPhone X, un mòbil de mil dòlars amb reconeixement facial i sense marcsEl terminal es podrà reservar el 27 d'octubre i sortirà a la venda el 3 de novembre


El reconeixement facial de l'usuari i una pantalla que abasta pràcticament tota la superfície frontal en reduir al mínim els marcs i eliminar el botó d'inici són les claus de l'iPhone X, el nou telèfon intel·ligent d'Apple que sortirà a la venda a partir de 999 dòlars.

El conseller delegat d'Apple, Tim Cook, va ser avui el mestre de cerimònies d'un acte molt especial per al gegant tecnològic, en el que van celebrar els deu anys del seu emblemàtic iPhone i en el qual van inaugurar de manera oficial el seu nou i gegantí campus Apple Park, a la ciutat californiana de Cupertino.

"El primer iPhone va revolucionar una dècada de tecnologia (...). Ara, deu anys després, som aquí en aquest lloc i en aquest dia per revelar un producte que marcarà un camí per a la tecnologia en la pròxima dècada", va dir Cook en el nou Teatre Steve Jobs en un esdeveniment en què va estar molt present la memòria del carismàtic fundador de la companyia.

El punt culminant de l'acte va ser la presentació de l'iPhone X, el nou telèfon intel·ligent d'Apple que inclou un mètode de reconeixement facial, anomenat Face ID, que suposarà una nova forma d'accés segur al dispositiu.

Aquesta tecnologia d'identificació substitueix la via d'entrada tàctil Touch ID i utilitza una càmera d'infrarojos, entre altres aspectes, per convertir la cara de l'usuari en una contrasenya personal.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: