Lleida
-1 - 11° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

17 desembre 2017

Presenten la primera tesi doctoral sobre la tecnologia Liquid Galaxy dels laboratoris del Parc CientíficL’autor és Ismael Arroyo, alumne de l’EPS i becat per Google


Ismael Arroyo va llegir ahir la tesi doctoral Optimization of Display-Wall Aware Applications on Cluster Based Systems. Arroyo és el primer doctor que ha elaborat la tesi al Liquid Galaxy Lab del Parc Científic de Lleida. La lectura va tenir lloc a l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida, on havia cursat els estudis. El tribunal estava format per Tomàs Margalef, Fernando Cores i Malcom Atkinson, que van atorgar al doctorat la qualificació d’excel·lent.

Els sistemes d’informació i comunicació que treballen amb grans volums de dades necessiten utilitzar plataformes que permetin una representació comprensible per als usuaris. La tesi d’Arroyo analitza les plataformes Cluster Display Wall, emprades per a la visualització de dades massives, i treballa amb la plataforma Liquid Galaxy desenvolupada per Google.

Arroyo ha guanyat en tres ocasions beques d’estiu de Google i actualment és un dels seus mentors.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats