Lleida
18 - 32° C (sol)
97% 26 km/h

19 setembre 2018

Una 'app' feta per alumnes de l'Institut La Valira permet identificar una quinzena d'ocells a la Seu d'UrgellCreada en el marc d'un projecte educatiu per a 3r d'ESO, 'Flying' aspira a ser una eina destinada a veïns i visitants de la ciutat


La quarantena d'alumnes que cursen 3r d'ESO a l'Institut La Valira de la Seu d'Urgell han creat una aplicació per a dispositius mòbils que ajuda a identificar una quinzena d'ocells que tenen el seu hàbitat a la capital alturgellenca.

Tot plegat, és el resultat d'un projecte interdisciplinari del centre en què hi han estat treballant durant deu dies, abans de les vacances nadalenques, i del qual n'ha sorgit 'Flying', disponible pels usuaris del sistema operatiu Android. La intenció és donar a conèixer l'existència d'aquesta 'app' entre els veïns i veïnes de la ciutat i demanar a l'oficina de turisme que la divulgui també entre els visitants. A més, també s'està pensant en la possibilitat de continuar-la desenvolupant i poder-hi incorporar, entre d'altres, un sistema de geolocalització.

L'entorn del riu Valira, al seu pas per la Seu d'Urgell, és un bon lloc per a poder observar els ocells. A simple vista i amb l'ajuda de la nova aplicació 'Flying' es pot arribar a identificar-ne una quinzena dels més característics que hi ha a la capital alturgellenca.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: