Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Ana Julia Quezada confessa que va matar Gabriel d'un cop amb una destralAlmeria acomiada el nen de 8 anys en un funeral sense precedents a la ciutat


Ana Julia Quezada, detinguda com a presumpta autora de la mort del nen Gabriel, ha confessat que va matar al nen d'un cop amb la part roma d'una destral durant una discussió i que després ho va asfixiar, informen a Efe fonts de la investigació.

La confessió s'ha produït a la Comandància de la Guàrdia Civil d'Almeria on Quezada ha prestat declaració durant gairebé dues hores davant els agents de la recerca.

Ha estat llavors quan ha reconegut que durant una discussió amb el petit el mateix dia de la seva desaparició, Gabriel la va agredir i ella va respondre amb un fort cop amb la part roma d'una destral.

Almeria acomiada Gabriel Cruz en un funeral sense precedents a la ciutat

La Catedral d'Almeria ha acollit avui el que possiblement sigui el funeral més multitudinari i amb més mostres d'afecte a un nen, el de Gabriel Cruz, el petit de 8 anys que presumptament va morir a mans de la parella del seu pare.

Més de 700 persones a l'interior del principal temple cristià de la capital d'Almeria i més de 1.500 a la plaça de la Catedral, on han estat instal·lades pantalles gegants, han seguit els actes religiosos per acomiadar aquest frustrat biòleg marí.

Estava previst que la missa oficiada pel bisbe, Adolfo González Montes, comencés a dos quarts d'onze però no ho ha fet fins a mitja hora més tard, el que ha permès que encara més gent es congregués en aquest punt per unir-se al dolor a els pares, Ángel Cruz i Patricia Ramírez.

Mentrestant, el fèretre amb les restes mortals de Gabriel abandonava el Palau Provincial de la Diputació d'Almeria, que aquest dilluns va acollir la capella ardent de l'infant i va rebre la visita d'unes 6.000 persones que van donar el condol als seus progenitors.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats