Lleida
-2 / 16° C (sol)
97% 26 km/h


Carrefour retira una partida de formatge tipus Reblochon després de set intoxicacions alimentàries a FrançaFins al moment no se n'ha detectat cap cas ni a Catalunya ni a la resta de l'Estat


El Grup Carrefour ha començat a retirar una partida de formatge tipus Reblochon dels seus establiments després que les autoritats sanitàries hagin detectat set intoxicacions de nens per E. Coli presumptament causades pel consum d'aquest producte. Es tracta d'un formatge elaborat a partir de llet crua, i en el cas de la partida que podria ser la causa de la intoxicació, fabricat a França.

Fins al moment, no es té coneixement de cap cas d'intoxicació relacionat amb aquest aliment a Catalunya ni a la resta de l'Estat espanyol. Les autoritats sanitàries franceses han comunicat que el producte, de la marca Fromageries Chabert Mallieres, ha estat distribuït al Canadà, a Portugal, a Alemanya, a França, a Espanya i als Països Baixos, des d'on també s'ha distribuït posteriorment a la República Txeca, a Alemanya i a Dinamarca.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats