Lleida
10-19° C (pluja)
97% 26 km/h


Condemnat a 51 anys per 4 violacions a MàlagaL'home de 32 anys va agredir sexualment en diferents garatges de la barriada de Teatinos


L'acusat de 32 anys d'agredir sexualment quatre dones en garatges de la barriada de Teatinos, a la capital malaguenya, ha estat condemnat per la Secció Primera de l'Audiència Provincial de Màlaga a 51 anys i sis mesos de presó.

Segons la sentència, els fets es van produir entre juliol de 2014 i setembre de 2015 i el condemnat actuava amb gran violència, ja que donava cops a les seves víctimes, les amenaçava de mort, les humiliava, les lligava i els posava cinta aïllant a la boca, a més de atemorir-les amb un tornavís o una clau anglesa. En una ocasió, va tancar a una dona al maleter d'un vehicle almenys una hora, fins que un veí va acudir en el seu auxili. Altres vegades els exigia la targeta de crèdit per treure diners de caixers i va arribar a fotocopiar el DNI d'una d'elles per saber on vivia amb l'amenaça de matar-la si el denunciava. El processat ha estat condemnat per dos delictes de violació amb l'agreujant de disfressa i aprofitament de circumstàncies de lloc i de temps, detenció il·legal, dos d'agressió sexual en grau de temptativa.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats