Lleida
3/10° C (sol)
97% 26 km/h


Corinna salva Joan Carles, diu davant el fiscal que sap poc de l'AVE a la Meca
L'empresària alemanya Corinna Larsen es va desvincular dels acords per a la construcció de l'AVE a la Meca i va traslladar al fiscal espanyol que l'ha interrogat a Londres els "fets limitats" que coneix del cas a través de "tercers", segons un comunicat de la seva advocat enviat als mitjans.

L'interrogatori de Corinna, que fa anys va mantenir una estreta amistat amb el rei Joan Carles, s'emmarca en la investigació oberta per la Fiscalia Anticorrupció per un presumpte pagament de comissions il·legals en la construcció del citat tren a l'Aràbia Saudita.

El seu lletrat Robin Rathmell assegura que ella estava "feliç d'oferir voluntàriament els fets limitats dels que té algun coneixement", però deixa clar que "qualsevol intent posterior per part de persones a Espanya que busquin utilitzar-la com a boc expiatori per restar-li importància a les seves pròpies accions indegudes s'enfrontarà una resposta legal ràpida".

Ella "no va tenir cap participació en l'acord de l'AVE" i, segons l'advocat, es va limitar a traslladar a les autoritats espanyoles "el que tercers li van dir", tot i que "és evident que una investigació completa ha d'anar molt més enllà dels pocs fets que coneix ella".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats