Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Detinguts l'amo i altres 4 responsables de Magrudis per la listeriosiLa titular del jutjat de Sevilla que porta la causa ordena diversos registres


La Guàrdia Civil ha detingut cinc persones vinculades a l'empresa Magrudis, entre ells al gerent i als seus dos fills, després dels registres ordenats pel jutjat d'instrucció 10 de Sevilla, que investiga el brot de listeriosi detectat a l'agost.

Segons fonts de la investigació, tres d'ells estan ja declarant en dependències de la Guàrdia Civil i altres dos ho faran després de presenciar els registres que queden pendents.

Tres dels cinc detinguts són el gerent de l'empresa, José Antonio Marín, i els seus dos fills, un d'ells l'administrador i soci únic, Sandro José Marín Rodríguez, segons les fonts.

Aquest últim va estar present en els registres d'immobles ordenats per la jutgessa Pilar Ordóñez, que assistia també al costat del secretari judicial.

A primera hora del matí, la titular d'aquest jutjat, que investiga la causa oberta contra Magrudis com a presumpta responsable del brot de listeriosi decretat el passat 15 d'agost, va ordenar el registre de diversos immobles propietat de l'empresa, entre elles la nau industrial , situada al Polígon el Pino.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats