Lleida
2 / 12° C (pluja)
97% 26 km/h


Dimiteix la subdirectora de l'institut del màster de CifuentesCasado ensenya la documentació del màster, del qual va convalidar dos terços


La subdirectora de l'Institut de Dret Públic (IDP) de la Universitat Rei Juan Carlos (URJC), Laura Nuño, ha anunciat que deixa el seu càrrec per la "crisi de confiança" generada dins d'aquest centre dirigit pel catedràtic Enrique Álvarez Conde, també director del màster de Cristina Cifuentes.

Nuño, que va accedir a la subdirecció de l'IDP al desembre de 2017, ha explicat a Efe que, malgrat que es tracta d ' "un càrrec no estatutari", està "molt desolada en el personal", pel que ha decidit apartar-se de l'esmentat centre, l'activitat dels últims 10 anys està sent investigada per la inspecció interna de la URJC.

"Es tracta d'una decisió estrictament personal", ha insistit Nuño, que ha recalcat que "segueix respectant" a l'IDP i al qual "seguirà pertanyent" com a professora.

Casado ensenya la documentació del màster, del qual va convalidar dos terços

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha presentat avui la documentació sobre el seu màster que va fer el 2008 a la Universitat Rei Juan Carlos, del qual, segons ha explicat, va poder convalidar dos terços els crèdits -18 de les 22 assignatures- i que va fer com a requisit per a accedir al doctorat.

Casado ha mostrat els papers sobre la inscripció i el pagament fraccionat de la matrícula, així com la sol·licitud i acceptació de convalidacions.

En el seu cas va poder convalidar divuit assignatures de les vint-i-que constaven en el màster, i dos terços dels crèdits, és a dir, quaranta de seixanta.

El dirigent popular ha confirmat que no va haver d'assistir a classe i que aquests vint crèdits els va aconseguir mitjançant quatre treballs -un d'ells similar al que seria un treball de fi de màster-, però ha recalcat que va ser el director d'aquest programa, Enrique Álvarez Conde, qui li va explicar com havia d'organitzar els seus estudis i li va confirmar que podia fer-ho així.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats