Lleida
6/18° C (núvols)
97% 26 km/h


Educació convoca 5.000 noves places d'oposició aquest 2020 majoritàriament per a l'ESOLes proves començaran entre el 12 i el 13 de juny i el procés selectiu acabarà abans del 30 de novembre


El Departament d'Educació publicarà la setmana vinent al DOGC la convocatòria de 5.000 places d'oposició per al cos de professors d'Educació Secundària, per al cos de professors d'Escoles Oficials d'Idiomes, per al cos de professors d'arts plàstiques i disseny i per al cos de mestres de tallers d'arts plàstiques i disseny. Els aspirants podran presentar la sol·licitud entre el 16 de gener i el 4 de febrer i les proves es preveu que comencin entre el 12 i el 13 de juny. El procés, segons el calendari, hauria d'acabar-se abans del 30 de novembre de 2020. De les 5.000 places, 4.892 són per a Educació Secundària, sobretot per a l'especialitat de matemàtiques, geografia i història i llengua i literatura catalana i castellana.

De les oposicions d'enguany, 60 places estan previstes per a les escoles oficials d'idiomes i 40 per al cos de professors d'arts plàstiques i disseny. Les vuit restants són per al cos de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats