Lleida
-2 / 16° C (sol)
97% 26 km/h


El Ministeri d'Educació rebaixa a 5 la nota per accedir a la beca de matrícula a la universitatS'atorgaran ajudes extres de fins a 200 euros per als estudiants amb un expedient superior a 8


Els estudiants de primer curs d'estudis universitaris que hagin obtingut 5 punts en la nota d'accés podran obtenir beca de matrícula en el curs 2018-19, mentre compleixin els requisits de caràcter econòmic (renda i patrimoni de la unitat familiar). El Ministeri d'Educació rebaixa d'aquesta manera de 5,5 a 5 la nota per poder optar a una d'aquestes beques, segons ha detallat el titular d'aquesta cartera, Íñigo Méndez de Vigo, aquest dimarts al Senat.

El ministre ha assegurat que és una mesura que respon a les peticions de la comunitat eductiva, com el CRUE Universitats Espanyoles, el Consell d'Universitats o els representants dels estudiants i que s'inclou en el projecte del Reial Decret per al proper curs que actualment s'està tramitant. El Ministeri d'Educació manté la nota de 6,5 per obtenir els altres components de la beca dinerària en el primer curs universitari i els requisits acadèmics per aconseguir l'ajuda en el segon curs i els posteriors per "defensar la cultura de l'esforç".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats