Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Els investigadors analitzen si l'atacant de la comissaria de Cornellà volia la "redempció religiosa" per ser homosexualL'home va enviar un SMS de comiat a la seva exparella: 'Me'n vaig si Déu vol al gran lloc que està allà a dalt'


Els investigadors que analitzen l'atac a una comissaria dels Mossos d'Esquadra a Cornellà per part del jove de 29 anys no descarten per ara cap extrem però creuen que hi ha una "motivació personal per sobre de tot" i que la seva actuació estaria conduïda per la religió. Fonts jurídiques apunten que l'home podria haver buscat la "redempció religiosa" pel fet de ser homosexual.

Els investigadors volen esbrinar si realment tenia la intenció de "morir matant" o si només va anar a la comissaria buscant que l'abatessin. El que sí confirmen les mateixes fonts és que va enviar un SMS de comiat a la seva exparella, conscient que no tornaria. En el missatge hi deia: 'Me'n vaig si Déu vol al gran lloc que està allà a dalt'. Els Mossos d'Esquadra també han trobat una carta a casa de l'home amb un text manuscrit en àrab. Segons fonts jurídiques, es tractaria d'una espècie d'oració més que d'una carta de comiat. De moment, l'Audiència Nacional continua fent-se càrrec de la investigació i serà aquest òrgan judicial qui decideixi si s'ha de continuar tractant el cas com a atac terrorista.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats