Lleida
-2 / 16° C (sol)
97% 26 km/h


Entre vuit i deu morts en un tiroteig en una escola de TexasEl suposat autor, ja detingut, és un alumne de l'institut


Entre vuit i deu persones han mort i diverses ferides per un tiroteig registrat avui en un institut de Santa Fe, al sud-est de Texas (EUA), ha informat la policia.

Ed González, xèrif del comtat de Harris, en el qual es troba Santa Fe, va assegurar una roda de premsa que la policia ha "confirmat que hi ha entre vuit i deu morts", però no va precisar el nombre de ferits.

A més, va assegurar que el sospitós del tiroteig, un jove de 17 anys i estudiant del centre, es troba detingut i que hi ha una altra persona que està sent interrogada en relació al succés, encara que no va aclarir el motiu.

Diversos estudiants van assegurar que van sentir en primer lloc explosions i que un professor va activar l'alarma d'incendis per donar l'alerta, moment en què els alumnes van sortir corrent de l'edifici i el presumpte autor va obrir foc contra ells.

El president dels Estats Units, Donald Trump, va dir en una roda de premsa que és un "dia trist" per a la nació i que la seva administració farà tot el possible per acabar amb aquest drama.

"Tothom ha de treballar junts per mantenir als nostres nens fora de perill", ha expressat.

El suposat autor del tiroteig, ja detingut, és un alumne de l'institut

Un jove estudiant de 17 anys ha estat detingut com a suposat autor del tiroteig que avui va causar la mort d'entre vuit i deu persones en un institut de Santa Fe, al sud-est de Texas ( EUA), ha informat la policia.

Ed González, xèrif del comtat de Harris, on està Santa Fe, ha explicat que el sospitós és un estudiant del centre i que hi ha una altra persona que està sent interrogada en relació al succés, encara que no va aclarir el motiu.

González va dir en roda de premsa que la policia ha "confirmat que hi ha entre vuit i deu morts", la majoria alumnes de l'institut.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats