Lleida
1 / 7° C (núvols)
97% 26 km/h


Extremadura repetirà la selectivitat en detectar "accessos no autoritzats" a la WebLes entrades podrien haver afectat la confidencialitat de les proves.


La Universitat d'Extremadura (UEX) repetirà el proper 12 de juny l'Avaluació de Batxillerat per a l'Accés a la Universitat (EBAU) corresponents a dos blocs temàtics després de detectar catorze "accessos no autoritzats" a seva pàgina web que podria haver afectat la confidencialitat de les proves.

Així ho han anunciat aquesta mateixa tarda en una roda de premsa convocada d'urgència el vicerector d'Estudiants de la UEx, Ciro Pérez, i el president del Tribunal de Selectivitat, Javier Benítez.

A més, s'han canviat tots els exàmens previstos per a la jornada d'avui.

Matemàtiques, Llatí i Fonaments de l'Art són les assignatures que formen part del primer bloc temàtic afectat, en les proves estaven involucrats ahir 3.056 alumnes.

El segon bloc, del qual també s'examinaven en la jornada d'ahir, està format per Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials, Geologia, Grec i Disseny (1.955 alumnes)

Els "accessos no autoritzats" ha estat detectats pels serveis informàtics de la institució, segons les autoritats universitàries, que han assegurat que no ha existit cap denúncia.

Els exàmens es repetiran el proper 12 de juny a les mateixes seus i a la mateixa hora, i així se li comunicarà a tots els centres, a més de divulgar-lo a través dels mitjans de comunicació per al coneixement dels estudiants afectats.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats