Lleida
10 / 18° C (pluja)
97% 26 km/h


La Grossa de Cap d'Any reparteix 9 MEUR entre Barcelona, el Prat de Llobregat i TerrassaSant Feliu Sasserra s'endú el segon premi en un sorteig que també ha repartit sort a Centelles, Badia i Valls, entre d'altres llocs


La Grossa de Cap d'Any, el 58499, ha repartit 9 MEUR entre Barcelona, Terrassa i el Prat. Un estanc al costat del mercat de Santa Caterina ha venut quinze bitllets, un supermercat de la cadena Carrefour n'ha col·locat quinze més i un Caprabo n'ha repartit quinze més. Al Prat, una de les guanyadores se n'ha assabentat pels mateixos periodistes. 200.000 euros per un bitllet. Sant Feliu Sasserra s'ha emportat el segon premi, el 15199. L'associació 'Els Cofois', que organitza la Fira de les Bruixes, va comprar a les Masies de Voltregà 45 bitllets i els ha venut en participacions d'un euro. El supermercat del poble n'ha col·locat cinc més, cadascun d'ells premiat amb 65.000 euros. El sorteig també ha repartit sort a Centelles, Badia del Vallès i Valls, entre d'altres poblacions.

El tercer premi, el 11825, ha caigut a Centelles, Badia del Vallès i Barcelona. A la capital catalana, un estanc de Gràcia ha venut almenys una vintena de bitllets premiats. Ho han celebrat amb els veïns, tot i que no s'hi ha acostat cap guanyador. Un bitllet premiat són 30.000 euros.

El 54790, un dels dos quarts premis, s'ha venut a Mataró i a Tona. L'altre, el 59743, s'ha distribuït des de Salou, Piera i Valls. Aquest premi està dotat amb 10.000 euros per bitllet. La capital de l'Alt Camp ha tingut sort aquest any i també ha repartit un cinquè premi, el 54825, que també s'ha venut per Internet.

Un altre dels cinquens premis, el 64654, s'ha venut a Barcelona, Vilanova del Vallès i Banyoles. A la capital del Pla de l'Estany, un estanc ha distribuït tres bitllets per terminal. La seva responsable, Noemí, Trull, creu que hauran tocat a clients habituals. Cada bitllet són 5.000 euros de premi.

L'últim cinquè, el 46319, s'ha venut en un quiosc de la plaça Molina de Barcelona i per Internet.

En total, la Grossa de Cap d'Any ha repartit més de 22 milions d'euros en premis, la xifra més alta assolida mai.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats