Lleida
10 / 21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La solidaritat desborda Proactiva Open Arms, que rep més de 3.000 mantes per les persones rescatadesL'entitat rep en menys de 24 hores el triple de les mantes que volia recollir en tres dies


La crida a la solidaritat que ha fet Proactiva Open Arms amb el lema "Mantes. Una manta una vida", ha superat les expectatives de l'entitat, que ha rebut en menys d'un dia 3.000 mantes, que són el triple del miler de mantes que volia recollir en tres dies. L'entitat de Badalona, que treballa per salvar la vida dels nàufrags del Mediterrani, ha demanat a les persones que tenien previst portar més mantes en les properes hores que no les portin, sinó que les guardin per properes ocasions, ja que es tracta d'una necessitat recurrent.

A través de les xarxes socials, on s'ha difós la crida a la solidaritat, han exposat que estan "molt orgullosos de l'enorme solidaritat ciutadana". Ara l'organització ja té les mantes necessàries per a les properes missions de rescat al mar, que preveuen dur a terme a mitjans de gener.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats