Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


La Vedruna de Gràcia va informar Ensenyament dels suposats abusos sexuals quan el mestre sospitós ja era a presóLa direcció del centre va comprovar que el 2016 l'home tenia net el certificat d'antecedents penals


La direcció de l'escola Vedruna del barri de Gràcia de Barcelona va informar dels suposats abusos sexuals per part d'un mestre del centre quan l'home ja estava en presó preventiva, el passat mes de desembre. Tot i que el centre tenia constància de les denúncies des del 2015, va activar un protocol intern i va comprovar que el 2016 l'home tenia el certificat d'antecedents penals net, però no en va informar ni a les famílies ni a la Generalitat.

Fonts del Departament d'Ensenyament han explicat a l'ACN que els propietaris del centre concertat, la Fundació Vedruna, es van dirigir al Consorci el passat mes de desembre, no pas abans, i van comunicar que s'havia suspès la relació laboral amb el sospitós, que no tenia antecedents penals. Va ser el primer cop que el departament tenia constància de sospites sobre aquest individu, ja que ni el 2015 ni el 2016 se'ls havia comunicat res.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats