Lleida
9-25° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


L'actor Richard Gere porta provisions de menjar a l'Open Arms, amb 121 rescatats des de fa més d'una setmanaL'ONG retreu a Europa que no sigui "capaç de donar un port segur" mentre "un grapat de voluntaris es deixen la pell"


El vaixell Open Arms, amb 121 persones rescatades al Mediterrani a bord des de fa vuit dies, ha rebut provisions de menjar i aigua aquest divendres i la visita de l'actor Richard Gere, tal com ha informat l'ONG a través del seu compte de Twitter. Una petita embarcació, amb Richard Gere entre la tripulació, ha assistit l'Open Arms amb vitualles com fruita, verdura i pasta.

L'Open Arms recrimina a Europa que no sigui "capaç de donar un port per a aquestes persones en vuit dies". En un altre tuit publicat aquest divendres, per a l'ONG, aquesta actitud d'Europa és de "vergonya", "mentre un grapat de voluntaris es deixen la pell" per cuidar les persones rescatades al mar quan intentaven arribar a Europa i "donar-los esperança". L'Open Arms espera des de la setmana passada un port on desembarcar.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats