Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


L'AP-6, AP-51 i AP-61 queden tancades de nou després de diverses hores obertesEl director de la DGT diu ara que el col·lapse a l'AP-6 no va ser només culpa dels conductors


Les autopistes AP-6, AP-51 i AP-61, on ahir a la nit van quedar atrapades milers de persones com a conseqüència del temporal de neu entre les províncies de Segòvia i Àvila, han tornat a ser tancades passades les 20.00 hores després de romandre obertes des de primera hora d'aquesta tarda.

Efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME) i de la Guàrdia Civil van alliberar a les persones bloquejades, però a primera hora de la nit la Direcció General de Trànsit ha anunciat de nou el tall de les tres autopistes.

Tot i la millora de les condicions climatològiques en general i de l'obertura d'altres carreteres a tot Espanya, les tres vies de peatge que comuniquen Madrid amb Castella i Lleó i el nord-oest de la península no han pogut seguir obertes.

També es troben tancats els accessos al port de Navacerrada, entre Madrid i Segòvia, així com diferents punts de la xarxa secundària, entre ells cinc ports de la Rioja.

El director de la DGT diu ara que el col·lapse a l'AP-6 no va ser només culpa dels conductors

El director general de Trànsit, Gregorio Serrano, ha matisat avui les seves paraules en què culpava alguns conductors per "no assabentar-se" dels advertiments de circular amb la nevada que va provocar el col·lapse de l'AP -6 per dir ara que "no va ser culpa exclusiva dels conductors" sinó una circumstància més.

En declaracions a diverses cadenes de ràdio aquest matí el màxim responsable de la DGT ha demanat disculpes pels errors que s'han pogut cometre ", però ha deixat clar que la responsabilitat del que ha passat a l'AP-6 és de l'empresa concessionària.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats