Lleida
1 - 12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


May: "El Brexit es materialitzarà el 29 de març de 2019"Brussel·les dóna dues setmanes a Londres perquè aclareixi la factura de l'Brexit


La retirada del Regne Unit de la Unió Europea (UE) es materialitzarà a les 23.00 GMT del 29 de març de 2019, segons va informar ahir la primera ministra britànica, Theresa May. Aquesta data assenyalada serà esmenada en el projecte de llei sobre el Brexit - la sortida britànica del bloc europeu-, que serà debatut la setmana que ve al Parlament i que, un cop aprovat, autoritzarà a la desconnexió del país de la UE.

En un article publicat ahir al diari "The Daily Telegraph", la primera ministra va dir que la decisió de col·locar el moment precís del Brexit té com a objectiu demostrar la determinació del seu Govern de completar aquest procés. "Que ningú tingui dubte de la nostra determinació o qüestioni el nostre propòsit que el brexit s'està produint", escriu la primera ministra, que va quedar debilitada després de perdre la majoria absoluta en les eleccions generals del juny passat.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats