Lleida
10-19° C (pluja)
97% 26 km/h


Mor el pilot d'un avió de l'Exèrcit que s'ha estavellat a MúrciaDefensa desconeix encara si s'ha pogut llençar de l'aparell abans de l'impacte.


El Ministeri de Defensa ha informat de la mort del pilot de l'avió estavellat aquest matí en aigües del mar Menor, identificat com el comandant Francisco Marín Muñoz.

Segons ha informat Defensa en un comunicat, "a falta de confirmació de l'autoritat forense fa a les restes aparegudes, tot fa indicar que el pilot ha mort".

Fonts de l'Exèrcit de l'Aire han confirmat a Efe la identitat del pilot. A falta de l'informe dels forenses, han dit, el mort és el comandant Francisco Marín Núñez.

L'avió C-101 de l'Exèrcit de l'Aire realitzava un vol d'instrucció quan es va precipitar al mar, davant la localitat de La Manga (Múrcia) a les 9.38 d'aquest dilluns.

El pilot era l'únic tripulant de l'aparell i alguns testimonis apunten que hauria aconseguit sortir de l'avió abans d'un l'impacte motivat per causes que encara es desconeixen, han informat fonts de Defensa.

Parts de l'avió estavellat davant de la platja Galúa han arribat a la riba -en on es respirava una forta olor de gasolina-, i al lloc s'han acostat militars de l'Acadèmia General de l'Aire (AGA) per supervisar les tasques del rescat.

L'esmentada platja ha estat acordonada i l'Ajuntament de Cartagena ha ordenat el seu tancament al bany.

En les tasques de recerca han treballat efectius de la Guàrdia Civil, de l'Acadèmia General de l'Aire, de la Policia Local, de l'112 i de Creu Roja.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats