Lleida
2 / 18° C (sol)
97% 26 km/h


Nou guàrdies civils agredits a Algesires en sortir de dinarAl voltant de quaranta persones que estaven celebrant una comunió es van enfrontar a ells


Nou agents del Grup d'Acció Ràpida (GAR) de la Guàrdia Civil, que estaven fora de servei, van resultar ahir ferits en ser agredits per un grup de persones que celebraven una comunió i Algesires (Cadis) i que els van esperar quan els agents sortien de menjar.

Fonts de la Guàrdia Civil han explicat a Efe que el succés va tenir lloc al voltant de les 18.00 hores quan dos sergents i set guàrdies del GAR, que aquell dia no tenien servei, van sortir de menjar d'un restaurant de la barriada costanera "El Rinconcillo" d'Algesires.

Quan els agents es dirigien a l'aparcament, al voltant de quaranta persones que estaven celebrant una comunió es van enfrontar a ells i amb ampolles trencades, pedres, testos i bats de beisbol, van agredir els agents, que van rebre nombroses puntades de peu i cops.

Davant d'aquesta situació, un dels guàrdies va decidir fer ús de la seva arma reglamentària i va efectuar tres trets dissuasoris a l'aire perquè els agressors es dissolguessin i els agents poguessin replegar-se.

Fins al lloc van acudir agents de la Policia Nacional, amb competències en aquesta ciutat gaditana, que s'han fet càrrec de la investigació per aclarir el succés i la possible vinculació dels agressors amb organitzacions de narcotràfic.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats