Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Presó provisional sense fiança per l’acusat de matar la seva parella a AlmassoraJa són 17 les víctimes de la violència masclista a Espanya d'aquest any


La titular d’Jutjat d’Instrucció 5 de Castelló, en funcions de guàrdia, va acordar aquest diumenge presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home detingut per matar la seva companya sentimental a Almassora (Castelló), que està investigat per un delicte d’assassinat.

La magistrada va decretar també com a mesures cautelars la prohibició de comunicació i aproximació de l’investigat respecte als seus dos fills menors d’edat, de 7 i 10 anys, la suspensió de qualsevol règim de visites i la de l’exercici de el dret a la pàtria potestat, va informar el Tribunal Superior de Justícia valencià.

Els menors han quedat provisionalment sota la guarda provisional d’una familiar per part materna i segons les mateixes fonts, no hi havia denúncies prèvies per violència de gènere en la parella.

La jutge de guàrdia s’ha inhibit ja de les diligències en favor de el Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Castelló. Karina Andreu, una dona de 35 anys veïna de la localitat castellonenca d’Almassora va ser assassinada a la nit de dijous en presència dels seus dos fills menors d’edat i la seva parella i presumpte assassí, també de 35 anys, es va lliurar el dia següent a la Caserna de la Guàrdia Civil. La dona s’ha convertit en la víctima número 17 de la violència de gènere a Espanya aquest any i els seus fills se sumen als nou orfes que deixa la violència masclista el 2020.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats