Lleida
9-12° C (pluja)
97% 26 km/h


Sis detinguts a Bilbao per una violació múltipleLa víctima és una jove de 18 anys que estava al parc d’Etxebarria de la capital biscaïna


Agents de l’Ertzaintza han arrestat a Bilbao a sis homes per la seva presumpta relació amb la violació múltiple a una jove de 18 anys que de matinada ha estat atesa al bilbaí Hospital de Basurto.

Segons va informar el departament basc de Seguretat, responsables de l’Hospital van avisar el jutjat de l’arribada a mitjanit d’una dona ferida que va relatar haver patit una agressió sexual grupal. 

La investigació de l’Ertzaintza, en col·laboració amb la Policia Municipal de Bilbao, va permetre localitzar i arrestar de matinada a sis homes amb edats entre els 18 i els 36 anys per la seva presumpta implicació en aquesta violació. L’agressió es va produir en el bilbaí parc d’Etxebarria, on la policia manté acordonada la zona en què presumptament es va produir l’agressió. 

Els detinguts romanen en dependències de l’Ertzaintza a Bilbao, on s’estan duent a terme les diligències oportunes abans que passin a disposició judicial. L’Ajuntament va mostrar el seu rebuig i incomprensió per l’agressió, va transmetre el seu suport a la dona agredida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats