Lleida
18-24° C (pluja)
97% 26 km/h


Trobat mort el nen de 8 anys Gabriel Cruz, desaparegut a Níjar fa 12 diesDetinguda la parella del pare després de trobar el cadàver al maleter del seu cotxe


Les forces de seguretat han trobat el cadàver de Gabriel Cruz, el nen de 8 anys desaparegut el 27 de febrer a Las Hortichuelas (Níjar, Almeria), al maleter del cotxe de la parella del pare del menor, que ha estat detinguda a la localitat de Vícar envoltada d'un ampli operatiu policial.

La detinguda com a presumpta autora de la mort de Gabriel cru es tracta d'Ana Julia Quezada cru, d'origen dominicà i que mantenia des de fa tot just uns mesos una relació amb el pare del menor, Àngel cru, segons els familiars d'aquest.

A l'hora en què es va perdre el rastre del nen, fa 13 dies, només ella i l'àvia del petit eren a la casa d'aquesta última al costat del nen.

Veïns de Les Hortichuelas han assegurat a Efe que van començar a sospitar d'ella quan, el passat dissabte 3 de març, Quezada va afirmar haver trobat una samarreta interior de color blanc del menor quan caminava al costat del pare del desaparegut. Aquesta samarreta blanca contenia restes d'ADN de l'infant.

Amb la troballa del cadàver i la detenció de Quezada i el seu trasllat a la Comandància d'Almeria s'ha posat fi a tretze jornades de angoixant recerca de Gabriel, en la qual segons les dades de la Delegació del Govern a Andalusia van treballar 1.487 professionals i 2.574 voluntaris .

Els treballs a la línia de costa, les batudes, recerques "selectives" en pous, coves, masos abandonats i zones per les que habitualment no passa ningú es van veure compassats per un massiu suport social en xarxes socials a la família.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats