Lleida
16/26° C (pluja)
97% 26 km/h


Troben amb vida la jove estudiant de la UAB desapareguda a ParísUna patrulla de la policia francesa la va trobar desorientada al carrer i la va traslladar a un centre mèdic


La jove espanyola de 22 anys desapareguda a París des del passat dia 1 ha estat localitzada amb vida, i es troba en un hospital de París, han informat a Efe fonts de la Guàrdia Civil.

En un comunicat, l'institut armat ha informat que el pare de la Natàlia l'ha reconegut en un hospital de París, després que una patrulla de la policia francesa la trobés desorientada al carrer i la traslladés a un centre mèdic.

La jove es troba bé, encara que una mica atordida, segons aquest full sobre la localització de la jove, que també ha estat confirmada pel Ministeri d'Afers Exteriors.

La família de Natalia Sánchez Uribe ha demanat temps per a la seva intimitat i recuperar la calma, segons ha difós a Twitter l'organització QSDGlobal, que ajuda a cercar a persones desaparegudes.

La jove mallorquina de 22 anys, desapareguda des del dia 1 a París, és estudiant de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB i està en capital gala des de setembre, cursant un programa d'intercanvi Erasmus a la Universitat Panteó-Sorbona, que havia de concloure en dues setmanes.

Des de l'1 de maig, quinze dies abans de tornar a casa a Palma, la jove desapareguda va deixar de contestar els missatges i trucades dels seus pares i amics.

El matí de la seva desaparició, la jove estava traslladant les seves maletes al pis d'una amiga espanyola, ja que s'acabava el seu contracte al pis en el qual havia viscut fins llavors, al districte 14, al sud de París.

La seva nova companya de pis va donar l'alerta després de quedar sense notícies de la jove, que havia deixat ja dues maletes al matí i havia tornat a casa anterior per recuperar l'equipatge restant. No obstant això, no va tornar a tenir notícies d'ella.

Els pares de la estudiant, desplaçats a la capital francesa, van demanar aquest dimarts que el cas no es convertís en un "circ" mentre prosseguia la investigació. Es van traslladar a París per seguir de prop i amb el suport del consolat espanyol els avenços de les indagacions, en mans de la policia francesa en col·laboració amb la Guàrdia Civil.

L'oficina de relacions internacionals de l'Escola d'Economia de la Sorbona, on cursa la seva beca Erasmus, va informar dilluns que havia aparegut la seva motxilla, amb el seu telèfon mòbil i el seu ordinador portàtil dins.

La Fiscalia de París va obrir una investigació que va assumir la Brigada de Repressió de la Delinqüència a les Persones (BRDP, per les seves sigles en francès), dins de la Direcció de la Policia Judicial.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats