Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Últim adéu a Gabriel Cruz, acompanyat pels seus veïns d'AlmeriaEls cors i palmes s'han repetit una i altra vegada exclamant "tots amb Gabriel" a l'arribada dels pares, Ángel Cruz i Patricia Ramírez


El funeral de Gabriel Cruz, el nen de 8 anys que va desaparèixer a Las Hortichuelas de Níjar (Almeria) el 27 de febrer i que va aparèixer aquest diumenge al cotxe de la parella del seu pare, ja detinguda, ha començat a la Catedral d'Almeria amb una gran presència dels seus veïns d'Almeria.

 

Centenars de persones omplen el temple major de la capital d'Almeria i la plaça que dóna accés a aquest, on han estat instal·lades pantalles gegants perquè els assistents que no han pogut entrar puguin seguir la missa oficiada pel bisbe d'Almeria, Adolfo González Montes.

 

Encara que estava previst que comencés a dos quarts d'onze, ha estat mitja hora més tard quan ha donat inici la missa. En aquest temps no han cessat els crits de "no esteu sols" i els aplaudiments a membres de Protecció Civil, Bombers i Guàrdia Civil que van participar en la recerca i han acudit al ritu religiós.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats