Lleida
-1 / 8° C (sol)
97% 26 km/h


Un detingut relacionat amb els 12 paquets sospitosos enviats a EUAEl sospitós, un home de 50 anys, va ser detingut a la localitat de Plantation, a prop de Opa-Locka (Miami-Dade).


L'FBI ha detingut avui un home a l'estat de Florida relacionat amb l'enviament d'un total de 12 paquets sospitosos en els últims dies a destacades figures demòcrates i crítics del president dels Estats Units, Donald Trump .

El sospitós, un home de 50 anys, va ser detingut a la localitat de Plantation, a prop de Opa-Locka (Miami-Dade), des d'on es van enviar els paquets amb artefactes explosius detectats fins ara, segons diferents informacions publicades per mitjans de l'estat de Florida.

Les cadenes de televisió nord-americanes van mostrar imatges d'un grup de detectius examinant una furgoneta blanca a l'aparcament de la botiga d'una popular cadena de recanvis per a automòbils d'aquesta localitat, que finalment van retirar d'aquesta zona amb una grua policial.

L'arrest del presumpte autor d'aquests intents d'atac va arribar després que les autoritats nord-americanes detectessin avui dos paquets enviats al senador demòcrata Cory Booker des d'una oficina de correus d'Opa-Locka i l'exdirector nacional d'Intel·ligència James Clapper, tot i que encara no s'ha confirmat si contenien explosius.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats