Lleida
2 - 9° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Un home armat perpetra una carnisseria en una església d'un poble de TexasUn total de 26 persones han mort quan assistien a un servei dominical en un temple baptista


Un total de 26 persones han mort avui quan assistien a un servei dominical en un temple baptista d'una petita localitat de Texas causa dels trets que un home va fer en el seu interior amb un rifle d'assalt semiautomàtic.

En una roda de premsa a Sant Antoni, el governador de Texas, Greg Abbott, va confirmar la xifra de víctimes mortals i va dir que el tiroteig ocorregut al temple First Baptist Church, en Sutherland Springs, és "la pitjor matança registrada en la història del estat ".

Tot i que les autoritats no van revelar el nom de l'atacant, diversos mitjans nord-americans l'han identificat com Devin Kelley, un home blanc de 26 anys que va morir després d'una breu persecució i enlutar a aquesta població de menys de 500 habitants.

Les autoritats van assenyalar que les edats de les 26 víctimes oscil·len entre els 5 i 72 anys d'edat, una de les quals és Annabel Pomeroy, la filla de 14 d'anys del pastor de l'església, Frank Pomeroy, qui hi va confirmar a ABC News .

Es desconeix per ara si l'atacant va morir per trets de la policia o es va suïcidar, i només es va informar que vestia completament de negre i portava una armilla antibales. Les autoritats investiguen si pertanyia a una organització terrorista o criminal.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats