Lleida
18-24° C (pluja)
97% 26 km/h


Una filla de 4 anys de la detinguda per la mort del nen Gabriel va morir a Burgos en caure des d'una finestraEl cas es va tancar aleshores com una mort accidental.


Una filla de 4 anys d'Ana Julia Quezada, detinguda per la mort del nen Gabriel Creu a Las Hortichuelas (Níjar, Almeria), va morir el 1996 en caure des d'una finestra de l'habitatge en la qual residien a Burgos d'un pati interior, un cas que es va tancar com una mort accidental.

Ana Julia Quezada, de 44 anys, va arribar el 1995 a Burgos procedent del seu país natal, la República Dominicana, i es va instal • lar costat de les seves dues filles de dos i quatre anys -que va tenir al seu país fruit d'una relació anterior- en un pis d'aquesta ciutat.

Un any després, la nena de quatre anys va morir en el que va ser considerada una mort accidental, segons han informat a Efe fonts de la investigació, que han afegit que va ser la parella en aquest moment d'Ana Julia -que no era el pare de la nena- qui va trobar el seu cos.

Segons aquestes fonts, aquest cas es va tancar com una mort accidental.

L'altra filla, que ara té 24 ans, continua residint a Burgos.

Després de conèixer la seva suposada implicació en la desaparició i posterior mort de Gabriel Cruz, la Policia Nacional està investigant els anys que Ana Julia Quezada va residir a Burgos i on va treballar durant un temps en una carnisseria.

Entre la documentació que examinen es recull la mort d'aquesta filla de quatre anys que es va tancar com un accident.

La filla d'Ana Julia Quezada, ingressada a l'hospital de Burgos per ansietat

La filla de 24 anys d'Ana Julia Quezada que resideix a Burgos i que va perdre a la seva germana en caure al buit en 1996 des d'una finestra de l'habitatge en què residien es troba ingressada a l'hospital de Burgos per una crisi d'ansietat.

Segons han informat a Efe fonts de la investigació, la jove, que resideix a Burgos costat del seu pare i prop de la carnisseria en què treballava la seva mare, va patir un atac d'ansietat en conèixer que la seva progenitora havia estat detinguda per la mort del nen de 8 anys Gabriel Creu a Las Hortichuelas (Níjar, Almeria).

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats