Lleida
9/22° C (vent)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Anys i panys d’abandó de l’antic camp de futbol de Ciutat JardíFa dos anys la Paeria va presentar el projecte de les noves instal·lacions esportives.


L’antic camp de futbol de Ciutat Jardí segueix totalment abandonat i ple de matolls secs que en qualsevol moment poden cremar i provocar un incident. Ja fa anys que la zona, que havia de ser el centre d’esbarjo i d’esport del barri de Ciutat Jardí, està absolutament abandonada, sense que la Paeria faci res per, al menys, mantenir les instal·lacions actuals.

L’antic camp de futbol està ple de males herbes seques, que poden cremar en qualsevol moment i ocasionar un greu ensurt, segons es queixen els veïns. I la zona poliesportiva està deixada de la mà de déu, amb papereres destrossades i al terra i jocs lúdics fets malbé. A més, la casa prefabricada que albergava l’associació de veïns està tancada i no s’albira que aculli cap activitat. Fa dos anys la Paeria va presentar el projecte de les noves instal·lacions esportives de Ciutat Jardí, que incloïa la construcció de dos camps de gespa artificial, un amb mides oficials de futbol 7 i un altre per a futbol 11 i els serveis necessaris per a la pràctica d’aquest esport, com l’enllumenat, les xarxes de reg i sanejament, les tanques i la pavimentació del perímetre.

També es va anunciar la construcció d’un nou edifici de planta baixa, d’uns 647 m² construïts, annex als camps, on s’ubicaran diversos vestidors, despatxos i magatzems per a la correcta pràctica del futbol. El mateix edifici havia d’acollir l’espai per a la nova seu de l’associació de veïns, amb un despatx i una sala polivalent. D’aquesta manera, es comptabilitzaria l’ús esportiu amb el cívic i el social.

La Paeria va anunciar que invertiria més d’un milió d’euros en el conjunt del projecte, en un solar de 17.591 m², al costat del Parc de Bombers. De fet, la Paeria va signar un conveni amb el club de futbol FIF Lleida, que havia de gestionar els equipaments, però alguns veïns es van queixar perquè entenien que es privatitzava la zona, de manera que l’Ajuntament es va fer enrere i tot va quedar aturat. Ara, la Paeria diu que “s’està en contacte amb l’associació de veïns i a principis de setembre està previst parlar-ne”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats