Lleida
20/39° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Arriba el primer vol al Prat des de l'obertura de fronteres a 12 països de fora de la zona SchengenL'avió procedia de Tunis i als passatgers se'ls ha pres la temperatura en embarcar


El vol de Tunisair TU514 ha estat el primer en aterrar a l'aeroport de Barcelona-El Prat procedent d'un dels 12 països de fora de la zona Schengen amb els quals s'han obert les fronteres: Algèria, Austràlia, el Canadà, la Xina, Corea del Sud, Geòrgia, el Japó, el Marroc, Montenegro, Nova Zelanda, Ruanda, Tailàndia, Tunísia, Sèrbia i l'Uruguai. Són dotze dels quinze països recomanats per la Unió Europea, ja que l'Estat manté tancades les fronteres amb el Marroc, Algèria i la Xina. L'avió procedent de Tunis ha arribat al Prat a les 12.14 hores d'aquest diumenge a la terminal T1, l'única que de moment està operativa.

Diversos passatgers del vol han explicat a l'ACN que ha estat un trajecte agradable tot i les mesures de seguretat, com les mascaretes obligatòries i la presa de temperatura a l'aeroport de la capital tunisiana. Els controls de temperatura un cop a Barcelona es fan per càmeres tèrmiques, i això ha confós a alguns passatgers, que pensaven que no els havien mirat si tenien febre.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats