Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Comencen els treballs per la millora de l’accés a l’Escola Alba de LleidaL’obra inclou un pas subterrani i es pretèn evitar els girs a l’esquerra


Els operaris ja han començat a desbrossar els espais per on s’habilitarà un pas subterrani d’accés a l’Escola Alba que evitarà els girs a l’esquerra tant si s’hi accedeix des de la C-12 des de Lleida com si es torna cap a la ciutat després d’accedir al centre.

Després de signar l’acte de replanteig, ja s’ha començar a treballar en el desbrossament de la zona per ajustar els talussos. Un cop s’acabi aquesta actuació ja començarà l’obra pròpiament dita, que s’encarrega de fer l’empresa pública Infraestructures.cat. Tal com es va explicar, l’obra inclou un pas inferior que permetrà i sortir del pàrquing de l’escola sense que s’hagi de fer cap gir a l’esquerra per accedir a la carretera C-12. Tant si es ve de Lleida com si es torna a la ciutat s’haurà de passar per aquest pas inferior per anar a buscar la carretera i incorporar-se per la dreta. Des de fa anys la comunitat educativa de l’Escola Alba ha reivindicat un accés més segur al centre.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats