Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Constitució de la Comissió Permanent del Consell Municipal de les DonesComposta per 14 conselleres, sorgeix dels acords del Consell, que té com a finalitat treballar per a la plena incorporació de les dones i l’assoliment de la igualtat de gènere a Lleida


La Comissió Permanent del Consell Municipal de les Dones per al mandat 2019-2023 s’ha constituït en la reunió que s’ha fet aquest dijous telemàticament. La regidora d’Educació, Cooperació, Drets civils i Feminismes, Sandra Castro, ha presidit la reunió, que s’ha centrat en la constitució de la comissió, integrada per 14 conselleres que han manifestat la seva voluntat de formar-hi part. També s’ha elaborat la proposta de treball a seguir, amb les accions i el calendari per al 2020.

La creació de la comissió permanent sorgeix dels acords establerts en la reunió del Consell Municipal de les Dones del 10 de febrer. El Consell és l’òrgan de participació de les entitats per a la plena incorporació de les dones i l’assoliment de la igualtat de gènere al municipi de Lleida. Actualment està format per 44 entitats feministes.

D’acord amb el que estableix l’article 15 del Reglament del Consell Municipal de les Dones, la Comissió Permanent està formada per representants de les sectorials de dones de les organitzacions sindicals i dels partits polítics amb representació municipal, de la Federació d’Associacions Veïnals de Lleida, de les entitats de dones dels àmbits de la salut, laboral, universitari, de les mestresses de casa i del moviment feminista, amb un nombre no superior a 15 conselleres. Entre les funcions assignades a la Comissió Permanent hi ha la de crear fins un màxim de 6 comissions de treball en funció dels temes que es considerin prioritaris o de més interès per a les dones del municipi de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats