Lleida
14/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Denuncien dos homes per llançar runa i vidres a la Partida Marimunt de LleidaEls agents de la Urbana els van poder identificar gràcies a les dades d’una furgoneta i els logotips


La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar recentment dos homes per l’abocament il·legal de runa i vidres a la Partida Marimunt i va remetre les diligència als departaments corresponents.

En aquest sentit, segons van explicar ahir fonts del cos de la policia local, fa uns dies un ciutadà va informar que al citat lloc havia vist una persona que descarregava sacs de runa d’una furgoneta. Els agents es van desplaçar al lloc i van comprovar que hi havia un abocament il·legal de runa i també de vidres que ocasionaven un perill als vehicles que hi circulaven.

Amb les dades de la furgoneta, la policia local va poder localitzar el seu responsable, de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, el qual va reconèixer que havia llançat runa en aquell lloc. Així mateix, i en relació als vidres localitzats, els agents van fer diversos tràmits amb el logotip que constava als mateixos i van esbrinar la seva procedència, poden d’aquesta manera identificar el responsable del local, de 41 anys, nascut a Pakistan i veí de la capital del Segrià, el qual havia tret uns vidres de l’establiments i els havia llançat al citat lloc on van ser localitzats per la policia local de Lleida.

La partida Quatre Pilans és una de les més afectades pels abocaments il·legals

Una de les partides de l’Horta de Lleida més afectada per l’abocament il·legal de residus és Quatre Pilans, a les afores dels barris de la Bordeta i Magraners. Prop de la Variant Sud, sobretot, hi ha moltes finques abandonades i plenes de tot tipus de brutícia: mobles vells, plàstics, runa i fins i tot restes d’uralita, un material que potencialment és tòxic. Persones i petites empreses traslladen els residus en els seus vehicles i els escampen en llocs on acostuma a passar poca gent. Els propietaris de les finques s’han de fer responsables.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats