Lleida
6/23° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Festival Llavors tanca amb èxit la seva primera edició tot i l’anul·lació dels actes de dissabteDes de l’organització ja preparen una segona edició que vol consolidar el format incorporant més disciplines


El festival Llavors – Cultura en creixement, celebrat aquest passat cap de setmana a Balaguer va tenir un final inesperat a causa de l’anul·lació per les ràfegues de vent i l’amenaça de pluja el dissabte al vespre. Des de l’organització es va decidir suspendre l’activitat de tarda i vespre per no posar en risc als artistes ni al públic assistent ja que aquesta es desenvolupava tota a l’exterior del monestir de Santa Maria de les Franqueses i les ràfegues eren de més de 40 Km/h.

El concert de Pau Vallvé, l’espectacle de dansa d’Iria Llena, l’exposició de fotografia de Marta Garcia Cardellach o la instal·lació de Rawscenography, així com el taller de dansa “Dit, dit” ofert per Conde Galí BL a l’interior del Monestir de les Franqueses el divendres vespre i el dissabte al matí van exhaurir entrades i “mostren el camí a seguir” segons fonts de l’organització. 

Tot i no poder dur a terme la programació d’exterior, des de l’Àrea de Cultura de la Paeria de Balaguer es valora de forma molt positiva l’experiència i ja es treballa en consolidar la idea de festival pluridisciplinar adraçada a públics de totes les edats pel 2021. 

Per altra banda, la Paeria estudia reprogramar el Cabaret Delicatessen de Nilak i el concert de Mishima properament per tal de no perdre la proposta artística proposada pel Festival. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats