Lleida
15/33° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Lleida ofereix renovar els que acaben el 30 de junyProposta amb el mateix sou a 13 futbolistes


El Lleida Esportiu prossegueix en la seva planificació de la propera temporada i ha volgut tenir un gest de reconeixement cap a la plantilla actual, que ha vist interrompuda la seva trajectòria en la lliga per la pandèmia.

El club ha optat, doncs, segons va informar ahir mitjançant un comunicat de premsa, per oferir la renovació a tots els futbolistes que acabaven contracte aquest 30 de juny.

La proposta que l'entitat de la capital de Segrià li traslladarà als futbolistes serà perllongar el contracte amb els mateixos sous i salaris de la temporada 2019-2020. Els jugadors als quals se'ls traslladarà aquesta possibilitat i amb els quals el club de Camp d'Esports iniciarà una ronda de reunions individuals, són Marc Trilles, el central i capità, Adri León, Oriol, César Soriano, Abel Ruiz, el migcampista Xemi, Luso, el també migcampista Marc Martínez, Provencio, Cano, Liberto, Molinero i el davanter Éder Díez.

El Lleida, més enllà d'anticipar-se a possibles escenaris garantint la continuïtat de l'major nombre de jugadors possibles, també podria aconseguir sostenir un bloc d'aquesta temporada amb molta feina ja realitzat amb el d'Almeria Molo a la banqueta, per evitar començar de zero la temporada que ve, i més tenint en compte que la situació generada pel coronavirus pot complicar el mercat.

En el seu comunicat, el Lleida explica que "des del Lleida Esportiu pensem que la situació extraordinària de la Covid-19 requereix prendre decisions que estiguin al l'abast de el club".

"La competició a futur està supeditada a les indicacions i instruccions dels òrgans competents i a les resolucions finals que es derivin i que la condicionaran directament en temps i forma". El Lleida està en contra del play off exprés actual.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats