Lleida
6/18° C (núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Lleida pagarà les 100 primeres entrades per al dia de l'AE PratL'altre centenar de localitats costarà 15 euros


El Lleida Esportiu vol repetir al Municipal Sagnier del Prat de Llobregat el gran ambient viscut al Nou Estadi i, per això, subvencionarà 100 entrades als abonats perquè es desplacin.

Aquest proper diumenge 1 de març, el Lleida Esportiu visitarà el Municipal Sagnier del Prat de Llobregat per enfrontar-se a l'AE Prat (12.00 hores), amb motiu de la 27a jornada del Campionat de Lliga de Segona Divisió B (Grup III), i hi haurà 200 entrades disponibles per a l'afició lleidatana.

Donades les reduïdes dimensions d'aforament del Municipal Sagnier, tots dos clubs han acordat la reserva -per l'afició blau- d'una de les dues grades que componen el Lateral de l'estadi dels potablava, que té cabuda per a 200 persones. D'acord amb el protocol establert, aquesta cessió de la graderia comportarà la reubicació dels socis pratencs d'aquella zona a altres de l'estadi.

Aquells abonats i aficionats que estiguin interessats en la seva compra ho podran fer a les taquilles de Camp d'Esports el dissabte 29 de febrer des de les 10.00 i fins a les 13.30 hores. Els 100 primers abonats que vagin a les taquilles tindran -presentant l'original de l'abonament d'aquesta temporada 2019-20- la seva entrada subvencionada íntegrament pel club. Les entrades addicionals que els abonats vulguin adquirir es posaran a la venda a un preu unitari de 15 euros. A més, s'informa que aquells abonats que no puguin passar a recollir la seva entrada podrà fer-ho una altra persona.

Per poder retirar-la, s'haurà de presentar l'original de l'abonament de la present temporada de l'abonat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats