Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Lleida reforça el futbol baseEl club fitxa a David Cámara 'Romario' com a coordinador dels equips inferiors


El Lleida Esportiu i David Cámara 'Romario' han arribat a un acord perquè el tècnic lleidatà s'incorpori com a coordinador de futbol base i l'Escola de el club les dues pròximes.

El nou coordinador de futbol base blau, nascut a Lleida fa 36 anys, és llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE) per l'INEFC i compta amb una llarga trajectòria esportiva tant com a futbolista, entrenador i en la coordinació i gestió d'equips de base.

Romario es va formar en les categories inferiors de el Lleida fins a arribar a el primer equip, en el qual va arribar a formar part durant dos pretemporades. El lleidatà va continuar la seva carrera en diferents equips de Tercera com el Montsó, el Tàrrega o l'Sporting Mahonés mallorquí.

Paral·lelament a la seva trajectòria com a futbolista es va iniciar com a tècnic en les categories inferiors de la mateixa Lleida. El Atlètic Segre, entitat des de la qual arriba procedent a el Lleida Esportiu, ha estat el seu últim equip després de desenvolupar les tasques d'entrenador, direcció i coordinació en els últims 6 anys.

"El de el Lleida Esportiu és un projecte ambiciós. És l'equip més emblemàtic de la ciutat i de la demarcació i m'afegeixo per ajudar a millorar en tots els aspectes, per seguir optimitzant els recursos i oferir als nostres jugadors i les seves famílies i als nostres entrenadors els serveis òptims ", assenyala.

Sobre la seva aportació afirma que "puc garantir molta feina i proximitat amb tots aquells que formen el futbol base de club. Cal estar a prop dels jugadors i de les seves famílies diàriament, però també amb els tècnics per guiar-los cap als objectius de la temporada i oferir-los les millors indicacions i directrius possibles per facilitar el club l'assoliment dels seus objectius ".

Jordi Esteve, director esportiu de l'entitat, va valorar positivament la seva arribada "Perseguim a llarg termini l'objectiu d'apropar la nostra pedrera a les millors de Catalunya i la seva incorporació, amb la resta de professionals que ja disposem en la direcció de el futbol base com Raúl Fuster, Jordi Cortés, Joel Rabinad, Josep Segués o Jordi Gómez, ens permetrà tenir encara més presència i fer un pas endavant en aquest llarg camí per aconseguir-ho ".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats