Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El mercat setmanal de la Seu d’Urgell reincorpora les parades de productes no alimentarisEl 2 de juny s’instal·laran una trentena parades de moda i complements que es reubicaran a la plaça dels Oms, carrer sant Domènec, carrer Ramon Llambart i Parc del Cadí


El pròxim dimarts 2 de juny el mercat setmanal de la Seu d’Urgell reincorporarà una trentena de parades no alimentàries, concretament de moda i complements. Aquestes parades es reubicaran entre la plaça dels Oms, el carrer Sant Domènec, el carrer Ramon Llambart i Parc del Cadí.

La reincorporació de les parades de roba, calçat i complements coincideix amb la segona setmana de la Fase 2 de desconfinament en la que es troba la capital alturgellenca. Per tal de complir amb les mesures de seguretat tant per marxants com per compradors ha calgut reorganitzar la seva ubicació per tal de donar compliment a la normativa que indica que les parades han de tenir una separació lateral de 2 metres i 6 metres d’enfront. Per això no hi haurà parades ni al carrer dels Canonges ni a  l’inici del carrer Major.

Cal recordar que des del passat 28 d’abril el mercat setmanal se celebrar cada dimarts i cada dissabte però fins ara només amb productes frescos, d’alimentació i planter. Cal remarcar que aquestes parades de productes alimentaris s’instal·len al passeig Joan Brudieu, en lloc del carrer Major, per a poder complir amb les mesures de distanciament social mentre duri l’actual situació sanitària causada per la pandèmia per coronavirus.  

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats