Lleida
17/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Mobile preveu canvis en totes les etapes del congrés el 2021: ''L'objectiu és tenir un MWC sense contacte físic''El patronat de la Mobile World Capital ratifica el pacte perquè el congrés es faci a Barcelona almenys fins al 2024


L'organitzadora del Mobile World Congress preveu canvis en totes les etapes del congrés per assegurar que l'edició del 2021 compleix els requisits de seguretat i higiene. "El nostre objectiu és tenir un MWC sense contacte físic", ha assegurat Mats Granryd, director general de GSMA, l'organitzadora del congrés, en l'acte de ratificació del pacte perquè l'esdeveniment es faci a Barcelona almenys fins al 2024. En una roda de premsa conjunta, el govern espanyol, la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona han reafirmat l'aposta per l'esdeveniment tecnològic. La vicepresidenta tercera i ministra d'Economia, Nadia Calviño, ha reivindicat el "compromís ferm" de l'executiu amb el congrés, en el dia en què s'incorpora com a nova membre del patronat.

El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ha assegurat que el congrés, que es farà de l'1 al 4 de març de l'any vinent, serà "clau" en la recuperació econòmica de Catalunya després de la pandèmia de la covid-19. En la mateixa línia, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha dit que està "convençuda" que la fira de l'any que ve serà un esdeveniment innovador que "arribarà a molta més gent".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats