Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Els Bombers rescaten sa i estalvi un gos al canal de Gavet de la ConcaHavia quedat atrapat a la reixa que hi ha instal·lada.


Els Bombers de la Generalitat van rescatar dimecres al vespre sa i estalvi un gos que estava a punt d’ofegar-se al canal de Gavet de la Conca, en el tram que passa per Fontsagrada, en haver caigut al seu interior. Pel que fa als fets, els serveis d’emergències van ser alertats a les 19.21 hores que el citat animal es trobava dins del canal i era necessària una actuació ràpida per tal d’evitar que morís ofegat, ja que havia quedat atrapat a la reixa que hi ha instal·lada. 

D’aquesta manera, es va activar el corresponent protocol i fins al lloc dels fets es van desplaçar un total de dues dotacions dels Bombers de la Generalitat. Després d’analitzar la situació, un dels efectiu del cos es va introduir a l’aigua, lligat amb una corda que també garantia la seva seguretat, i va arribar fins al punt on estava el gos. Després d’uns instants de preocupació, el bomber va aconseguir treure de l’aigua l’animal, que estava moll pero sa i estalvi, quedant tot en un ensurt.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats