Lleida
7/16° C (núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Els mossos clausuren al Pla d'Urgell una festa de joves, una celebració amb grups familiars i una barbacoaAls tres actes detectats a Torregrossa, el Palau d'Anglesola i Linyola s'incomplien les mesures de prevenció sanitàries


Els Mossos d'Esquadra han clausurat en els darrers dies tres actes on s'incomplien les mesures de prevenció sanitàries contra la covid-19 al Pla d'Urgell. El primer va ser dissabte passat 24 d'octubre a Torregrossa, en una festa privada on participaven diversos grups familiars. El segon va ser a un quart de dos de la matinada de diumenge, qual la policia va sorprendre en un descampat entre el Palau d'Anglesola i Bell-Lloc un grup de joves amb equips de música en vehicles, focus i una màquina de fum. El tercer va ser dimecres a la tarda, en una barbacoa sense respectar distàncies en una zona situada al Parc de les Olors de Linyola.

A Torregrossa els agents van aixecar 8 actes per reunir-se més de 6 persones i no portar mascareta. A la festa de joves en un descampat entre el Palau d'Anglesola i Bell-lloc d'Urgell, es van aixecar 14 actes per infracció de la normativa sanitària, consum d'alcohol a la via pública, per no portar mascareta i reunir-se més de 6 persones. I en el cas de Linyola, es van aixecar 7 actes per fer una barbacoa sense respectar les distàncies, menjant i consumint alcohol.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats