Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Els postconvergents a la Diputació de Lleida ‘blinden’ la unitat del mandat
L’endemà que Puigdemont premés l’accelerador i anunciés la creació d’un nou partit, obviant així David Bonvehí i la direcció del PDeCAT en plena reordenació, els postconvergents a la Diputació de Lleida garanteixen la unitat fins que s’acabi el mandat. Així ho asseguren fonts del partit a l’ens provincial consultades per LA MAÑANA. Cal tenir en compte que una de les diputades del grup, Rosa Maria Perelló, és una de les signants del manifest Junts, per Catalunya promogut a les xarxes pel sector afí a Puigdemont.

A més, Marc Solsona, portaveu del partit, ja va avisar ahir en una entrevista a El Periódico que el PDeCAT no contempla la doble militància i, per tant, qui volgués anar a l’altre partit s’hauria de donar de baixa. És per això que les mateixes fonts afirmen que “independentment del que passi, sigui que s’aconsegueixi l’acord o no, tots els diputats de la Diputació som de JxCAT-PDeCAT durant tot el mandat”. En aquest sentit, remarquen que “tot el grup, els 9, estem per treballar per la gestió del dia a dia de les Terres de Lleida” i que, per tant, “no hi ha cap canvi”. En aquest sentit, fonts afins a la direcció del Partit Demòcrata també insisteixen en què el seu objectiu és arribar a “un acord”.

No obstant això, fonts solvents de la formació a Lleida confirmen a aquest diari que no es podria “descartar” res. L’inici del desenllaç a partir del 25-J.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats