Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Els veïns del Clot continuen sense prendre part en el consell de zona de la PaeriaL’entitat veïnal considera que la regidora de barri, Marta Gispert, és la seva interlocutora vàlida


La reunió extraordinària del Consell de Zona del Clot i entorns es va desenvolupar ahir de manera telemàtica sense la participació, com ja és habitual, dels representants de l’Associació de Veïns del Clot i Confluències.

El president de l’entitat veïnal, Manel Rodríguez, va afirmar que “de moment continuarem sense prendre part en aquest òrgan de participació ciutadana, atès que considerem que no és una finestra oberta per parlar amb l’administració”. Rodríguez va afegir que “considero que és una cortina de fum, un instrument més polític que efectiu, que no ajuda a solucionar les veritables problemàtiques dels barris”. Pel que fa al Clot, va afegir que “exposem les nostres reivindicacions a la regidora de barri, Marta Gispert, qui fins al moment ens atén sempre, escolta les necessitats i les queixes dels veïns i hi tenim una connexió directe”. 

Rodríguez va assegurar que la setmana passada va rebre una trucada d’un tècnic de la Regidoria de Participació i lluita contra la corrupció per interessar-se per l’absència de l’entitat en el consell de la zona 15. Segons el president de l’entitat, va exposar la seva postura i va escoltar els raonaments del tècnic sobre la necessitat que l’associació formés part de les reunions, tant de manera col·lectiva com individual. 

El president de l’Associació de Veïns del Clot i Confluències va dir que, respecte al govern anterior de la Paeria, “vaig intuir que l’actual tripartit s’agafa amb il·lusió els consells i volen que funcionin realment”. No obstant això, Rodríguez va recordar que “la nostra finestra” continua essent la regidora Marta Gispert i no va descartar que “si veiem que de les reunions se’n treu profit podríem participar-hi, encara que sigui de manera individual”. 

Manel Rodríguez va afegir que “hem guanyat que ara tenim un consell de barri exclusiu del Clot, quan abans havíem de compartir protagonisme amb Universitat i Zona Alta”. Amb la constitució ahir del del Clot i entorns, ja estan en marxa tots els quinze consells de zona de la ciutat. 

Rodríguez va demanar que es pacifiqui el trànsit al voltant de la Plaça del Treball i que s’ampliïn les voreres al Carrer de la Premsa.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats